בודק כשרות
בודק כשרות
הפלטפורמה הדיגיטלית הראשונה בישראל לניהול ובקרת הכשרות.
מטרת בודק כשרות
ניהול הכשרות, בצורה יעילה ומתועדת באמצעות מערכת דיגיטלית מתקדמת, בעלת ניסיון רב שנים (מעל עשור) והיכרות מעמיקה עם דרישות ארגוני הכשרות. המערכת תורמת למנהלי הכשרות ולסועדים ביצירת ביטחון ושקט נפשי, תוך שמירה על שקיפות ודיוק מרבי בתהליך.
שיטת הביצוע
סריקה. שאלון. בקרה.
מפקחים, נגדים ומשגיחים מבצעים דיווח נוכחות וביקורות שטח לאחר סריקת נקודות ביקורת QR הולוגרפיות המודבקות במטבחי המקומות הכשרים.
בודק כשרות מבטיחה שקיפות, אמינות וביטחון, מגנה על עובדים ראויים וארגוני הכשרות, ומפחיתה סיכונים על ידי תהליך נוכחות מדויק וללא טעויות.
המערכת מחולקת לשתי יחידות עיקריות:
- מערכת ניהול הכשרות – לניהול כלל התהליכים האדמיניסטרטיביים.
- מערכת הנוכחות והפיקוח – לבקרה בזמן אמת, עבור הרבנויות (במיוחד על חברות כוח אדם שאינן כפופות ישירות לרבנויות).
הפטנט – אימות נוכחות בזמן אמת – לעניין הכשרות ובראש ובראשונה, נדרשת נוכחות חד-חד ערכית !!! במיוחד במקומות בעלי רגישות גבוהה. דרישה זו היא קריטית למניעת כשלים תברואתיים וזיהומים. מדובר בכלי חיוני (מחדלים חמורים התגלו ופורסמו לאחרונה בתחום היגיינת המזון).
חדר הבקרה בודק כשרות מבצע את שירותי הבקרה עבור הרבנויות לצורך גילוי דיווחים חריגים.
בעקבות שיתוף הפעולה עם הרבנות הצבאית, ולאור הייחודיות הטכנולוגית (פטנט ישראלי אמריקאי), הוגדרה בודק כשרות ספק יחיד במשרד הביטחון.
בודק כשרות מבדילה את עצמה ממערכות נוכחות מבוססות GPS בזכות אימות חד-חד ערכי של נוכחות פיזית (מטבח) וזיהוי חד-חד ערכי של המדווח – בניגוד למערכות המספקות מיקום גס בלבד, וחשופת גם לאפליקציות זיוף GPS.
הצצה מהשטח.
צפו בסרטון המצורף:
ביקורת המתבצעת באחד ממקומות ההסעדה בישראל – כפי שמתבצעת בשטח על ידי מפקח כשרות בעיר בת-ים.
